29.08.2024 00:18

Modernizarea intrării în Târgoviște dinspre Priseaca

Modernizarea intrării în Târgoviște dinspre Priseaca
Galerie foto

*Consiliul Județean Dâmbovița a aprobat un proiect  ce vizează modernizarea unui sector de 5,7 kilometri al Drumului Național 72A, la ieșirea din municipiul Târgoviște spre zona Priseaca

 

 

Ștefan Khalil


 

În această săptămână, în ședința ordinară, Consiliul Județean Dâmbovița a aprobat un proiect  ce vizează modernizarea unui sector de 5,7 kilometri al Drumului Național 72A, la ieșirea din municipiul Târgoviște spre zona Priseaca.

Proiectul, care se extinde de la ieșirea din Târgoviște până la intersecția cu Drumul Județean 702D către Dragomirești, va fi realizat în urma unui acord de parteneriat între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Târgoviște. Cu toate acestea, președintele CJD, Corneliu Ștefan, a subliniat că responsabilitățile legate de acest proiect vor fi preluate integral de Primăria Târgoviște, printr-un acord de parteneriat subsecvent.

„Am decis să scoatem această porțiune din proiectul mare al Ministerului Transporturilor și să realizăm modernizarea la intrarea în municipiul Târgoviște dinspre Valea Dâmboviței. Astfel, vom asigura o intrare modernă și de calitate în municipiul reședință de județ”, a declarat Corneliu Ștefan.

Conducerea CJD a mai punctat că acest proiect reprezintă un pas important în dezvoltarea infrastructurii rutiere din zonă, facilitând accesul în Târgoviște și îmbunătățind condițiile de trafic pentru locuitori și vizitatori. Lucrările vor începe imediat ce procedurile necesare vor fi finalizate, urmând ca drumul modernizat să devină un punct de referință pentru intrarea în municipiu.