20.06.2024 00:08

Marian Vătavu, aproape de promovarea cu Titu

Marian Vătavu, aproape de promovarea cu Titu
Galerie foto

* „Cred că victoria este meritată. Îmi pare rău că am ratat foarte mult, trebuia să mai înscriem, ca să stăm liniștiți la retur”, a spus antrenorul Urbanului

 

Urban Titu s-a impus clar în manșa tur a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a, 3-0 cu Metropolitan Ișalnița. Campioana județului Dâmbovița a luat o opțiune serioasă la promovare, însă trebuie să fie atentă și în meciul retur, care se va disputa duminică, de la ora 17.30, la Ișalnița. În partida tur, Manole, Stoica și Moțoi au punctat pentru echipa din Titu. Urban are șansa să revină într-un eșalon național după șapte ani, meciul de duminică fiind ultimul dintr-un sezon perfect pentru echipa pregătită de Marian Vătavu, care a câștigat titlul de campioană județeană și faza județeană a Cupei României.

„A fost un meci peste așteptări”

Marian Vătavu a transmis că victoria a fost una meritată, dar a atras atenția asupra jocului retur, care trebuie tratat cu maximă seriozitate.

„Am început un pic mai greu partida, dar după aceea am intrat în joc. Cred că victoria este meritată. Îmi pare rău că am ratat foarte mult, trebuia să mai înscriem, ca să stăm liniștiți la retur. Am luat o opțiune serioasă la promovare, dar mai sunt 90 de minute de jucat. Trebuie să gestionăm foarte bine această victorie. Știam că întâlnim o echipă omogenă și experimentată. A fost un meci peste așteptări, am avut multe ocazii, consider că am câștigat meritat. Jucăm din ce în ce mai bine, sperăm să o ținem tot așa și sperăm să ne îndeplinim obiectivul, să promovăm în Liga a 3-a. Echipa este iubită, a venit multă lume la meci, sper că o să-i facem fericiți”, a transmis antrenorul formației din Titu pentru pagina de Facebook AJF Dâmbovița.

 

 

Cosmin Sava