10.07.2024 00:09

Malu cu Flori a promovat în Liga a 5-a

Malu cu Flori a promovat în Liga a 5-a
Galerie foto

* Clasarea pe locul secund a dus-o pe AS Malu cu Flori la barajul  pentru menținere/promovare în Liga a 5-a, acolo unde a întâlnit-o pe AS Olimpia Picior de Munte

 

Lupta pentru primul loc în Seria Nord a Ligii a 6-a a fost una foarte interesantă în stagiunea 2023-2024. Voința Bezdead a avut câștig de cauză, în timp ce AS Malu cu Flori s-a clasat pe locul secund. Echipa din Malu cu Flori a avut un parcurs bun, înregistrând 16 victorii, 6 remize și 5 înfrângeri, pe parcursul celor 27 de etape disputate. Ocupanta locului secund a contabilizat 54 de puncte, la trei lungimi în spatele liderului Voința Bezdead și la două puncte peste ocupanta locului trei, Valahii Târgoviște. Malu cu Flori a avut un golaveraj pozitiv, 77-39, având al doilea cel mai bun atac din serie și a treia cea mai bună apărare.

Promovare în prelungiri

Clasarea pe locul secund a dus-o pe AS Malu cu Flori la barajul pentru menținere/promovare în Liga a 5-a, acolo unde a întâlnit-o pe AS Olimpia Picior de Munte (locul 14, Seria Nord, Liga a 5-a). Meciul a fost unul echilibrat destul de echilibrat în prima parte a acestuia, scorul după 90 de minute fiind 1-1. Malu cu Flori s-a dezlănțuit în prelungiri și s-a impus în final cu 5-1, reușind astfel să obțină promovarea în Liga a 5-a.

 

 

 

Cosmin Sava