26.02.2024 00:19

Mai mult de 1000 de arbori, gata de plantare în Târgoviște

Mai mult de 1000 de arbori, gata de plantare în Târgoviște
Galerie foto

*Potrivit declarațiilor primarului Daniel Cristian Stan, această operațiune este parte a angajamentului ferm al administrației locale de a crea un mediu urban mai sănătos și mai plăcut pentru locuitorii Târgoviștei

 

Într-un efort continuu de a îmbunătăți calitatea mediului,  municipiul Târgoviște demarează o nouă etapă a campaniei sale de plantare a arborilor. Peste 1000 de arbori au fost pregătiți pentru a fi plantați în diverse zone ale orașului în această perioadă.

Potrivit declarațiilor primarului Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, această operațiune este parte a angajamentului ferm al administrației locale de a crea un mediu urban mai sănătos și mai plăcut pentru locuitorii săi. „Indiferent că vorbim de cartiere, parcuri sau de aliniamentele stradale, suntem prezenți la datorie!” a subliniat primarul.

Efortul de plantare a arborilor este coordonat de conducerea Primăriei Târgoviște, care monitorizează îndeaproape fiecare etapă a procesului pentru a se asigura că aceasta este realizată cu succes și că fiecare copac contribuie la îmbunătățirea peisajului urban și a calității aerului.

În plus, această inițiativă nu doar încurajează frumusețea estetică a orașului, ci și contribuie la conservarea biodiversității locale și la crearea unui habitat mai prietenos pentru flora și fauna sălbatică. Rezidenții sunt încurajați să se implice în această campanie de plantare a arborilor și să sprijine eforturile administrației locale pentru a transforma Târgoviște într-un oraș mai verde și mai sustenabil pentru generațiile viitoare.

 

 

Ștefan Khalil