07.12.2023 00:16

Loc de joacă în comuna Brezoaele

Loc de joacă în comuna Brezoaele
Galerie foto

*„Când îl sărbătorim pe Sfântul Nicolae, Consiliul Județean Dâmbovița a reușit să facă un cadou deosebit celor mai mici locuitori ai comunei Brezoaele”

 

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a participat ieri la inaugurarea locului de joacă din comuna Brezoaele, investiție finanțată prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, adică și cu sprijinul forului administrativ județean! Noul loc de joacă, foarte modern și spațios, a fost pus la dispoziția copiilor din comuna Brezoaele într-o zi specială pentru ei, în ziua în care Moș Nicolae împarte daruri copiilor cuminți.

„Mă bucur că astăzi (n.n. miercuri, 6 decembrie), când îl sărbătorim pe Sfântul Nicolae, Consiliul Județean Dâmbovița a reușit să facă un cadou deosebit celor mai mici locuitori ai comunei Brezoaele: un loc de joacă în care să-și petreacă timpul liber la fel cum o fac cei de vârsta lor din localitățile apropiate. Realizat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, investiția s-a ridicat la 490.000 de lei, contribuția Consiliului Județean Dâmbovița fiind de aproximativ 220.000 de lei. Le dorim copiilor să se bucure sănătoși de acest spațiu dedicat lor, iar părinților le urăm ca anul 2024 să fie plin de liniște și de realizări. La Mulți Ani tuturor! La Mulți Ani sărbătoriților zilei!”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu