20.05.2024 00:10

Înfrângere la Plopeni

Înfrângere la Plopeni
Galerie foto

* Flacăra a forțat egalarea în finalul partidei, însă Panaite a intervenit bine la șutul lui Niculăescu, iar Zaharia a lovit transversala, cu un șut din lovitură liberă

 

În etapa cu numărul 9 din play-out-ul acestei ediții de Liga a 3-a, Flacăra Moreni a jucat în deplasare, pe terenul formației CSO Plopeni. Meciul disputat sâmbătă a fost ultimul pe teren străin pentru formația morenară. Flacăra încheie sezonul sâmbătă, pe teren propriu, în compania formației ARO Muscelul Câmpulung Muscel. Echipa morenară a arătat bine la Plopeni, a dominat jocul, a fost mai periculoasă, dar s-a văzut învinsă în urma unui șut senzațional, din lovitură liberă.

Repriză echilibrată

Flacăra a început jocul în atac, însă Panaite a reținut lovitura de cap a lui Drăgan (1). Morenarii au rămas în atac, însă Neagu a șutat peste din afara careului (17). Gazdele au oferit replica prin Vlad, însă Duță a intervenit bine (19). Ultima ocazie din prima repriză pentru echipa pregătită de Gabi Paraschiv a avut-o Drăgan, însă șutul acestuia a trecut peste poartă (30). Gazdele au avut ultima ocazie a primei părți, însă Duță a intervenit bine la șutul lui Păun (34).

Gazdele au dat lovitura

Echipa morenară a fost aproape de deschiderea scorului, însă Panaite a scos din vinclu mingea expediată de Zaharia, din lovitură liberă (52). Gazdele au oferit replica prin Dima, însă acesta a șutat peste (55). Flacăra a fost periculoasă din nou prin Zaharia, dar Panaite a avut o nouă intervenție bună (60). CSO Plopeni a dat lovitura prin Alecsandru Roberto, care a punctat din lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri (64). Gazdele ar fi putut să își majoreze avantajul, însă Lazăr a trimis pe lângă, dintr-o poziție excelentă (70). Flacăra a forțat egalarea în finalul partidei, însă Panaite a intervenit bine la șutul lui Niculăescu (82), iar Zaharia a lovit transversala cu un șut din lovitură liberă (90).

Caseta tehnică

Stadion: Gheorghe Șilaev - Plopeni. A marcat: Alecsandru Roberto (64). Cartonașe galbene: Minea (41), Vlad (58), Lazăr (76)/Vasile (60), Negrea (90+3). Au arbitrat: George Dan Moșoiu (Ovidiu), Cristian Tănase (Constanța) și Zsolt Biro (Belin). Observator arbitri: Petrică Burcea (Giurgiu). Delegat joc: Daniel Miodrag Mihai (București).

Plopeni: Panaite - An. Giamănu, Minea, Roberto, Niță - Rudaru, Rusu - Vlad, Păun (53 Zamfir), Dima (87 A. Giamănu) - Lazăr. Antrenor: Daniel Dumitrache.

Flacăra: Duță - Neagu, Ristea, Cernea, Băltăreț (76 Niculăescu) - Țilică, Negrea, Drăgan - Zaharia, Vasile, Terec. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

 

 

Cosmin Sava