09.02.2024 00:14

Fonduri noi pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din Dobra

Fonduri noi pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din Dobra
Galerie foto

*Valoarea investiției depășește 2 milioane de lei, reprezentând un pas important în îmbunătățirea condițiilor de transport și acces în comunitatea locală

 

Primarul comunei Dobra, Daniel Nica, a anunțat semnarea unui contract de finanțare pentru un proiect care privește asfaltarea a 1,1 km de drumuri comunale. Alături de primarul din Dobra, la momentul semnării contractului, a fost prezent și ministru Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea.

Valoarea investiției depășește 2 milioane de lei, reprezentând un pas important în îmbunătățirea condițiilor de transport și acces în comunitatea locală. Proiectul, derulat în cadrul Programului Național "Anghel Saligny", va viza asfaltarea unor tronsoane intens circulate din localitate, precum strada Chinezu către drumul de exploatare cu ieșire spre Finta, în satul Mărcești, strada Prichindel și strada Oțet din satul Dobra. Lucrările vor include nu doar asfaltarea, ci și amenajarea șanțurilor, contribuind la siguranța și confortul circulației.

Primarul Daniel Nica a exprimat recunoștința sa către toți cei implicați în materializarea acestui proiect de importanță majoră pentru comunitatea locală. Cu un optimism evident, Nica a anunțat că lucrările vor începe în primăvara acestui an, marcând un pas decisiv către o infrastructură rutieră modernă și funcțională pentru locuitorii comunei Dobra.

„Zilele trecute, la Ministerul Dezvoltării, alături de domnul ministru Adrian-Ioan Veștea, am semnat un nou contrat de finanțare pentru asfaltarea a încă 1,1 km de drumuri comunale. Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit pentru implementarea acestui proiect”, a transmis primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

 

Ștefan Khalil