18.09.2023 00:08

Flacăra pierde acasă

Flacăra pierde acasă
Galerie foto

* Morenarii ocupă locul 9 în Seria C4, cu 3 puncte după patru etape, iar în runda următoare joacă în deplasare la ARO Muscelul Câmpulung Muscel

 

COSMIN SAVA


 

Flacăra Moreni a jucat pe teren propriu în cadrul etapei cu numărul 4 din această ediție a Ligii a 3-a. Echipa pregătită de Gabi Paraschiv a întâlnit Dunărea Giurgiu, iar meciul se anunța unul echilibrat, ținând cont de faptul că ambele formații veneau după jocuri câștigate. Flacăra a început bine meciul, a deschis scorul, dar nu a putut să mențină ritmul și s-a văzut învinsă de o manieră categorică. Morenarii ocupă locul 9 în Seria C4, cu 3 puncte după patru etape, iar în runda următoare joacă în deplasare la ARO Muscelul Câmpulung Muscel.

Dezastru în prima parte

Prima ocazie a partidei a avut-o echipa oaspete, însă Budoiu a intervenit bine la șutul lui Blaga (2). Flacăra a oferit replica prin Zaharia (6) și Niță (7), dar aceștia nu au reușit să-l învingă pe Stanciu. A făcut-o însă Ristea, care a marcat în urma unei centrări foarte bune a lui Zaharia (16). Dunărea a revenit însă rapid în joc. Mizdrescu a lovit transversala din lovitură liberă (18), iar mai apoi Blaga a reușit să restabilească egalitatea, cu o lovitură de cap (23). Echipa din Giurgiu a continuat să fie periculoasă, însă Budoiu l-a blocat pe Constantin (27). Oaspeții au trecut în avantaj, grație reușitei lui Mizdrescu, șut frumos din marginea careului (31), iar mai apoi Bălțat a punctat în urma unei respingeri greșite a lui Budoiu, la șutul din lovitură liberă al lui Mizdrescu (35). Flacăra a încercat să intre în meci, dar Oancea a trimis peste (36), iar șutul lui Drăgan a fost respins în corner de Stanciu (45+1).

N-au avut puterea să revină

Morenarii au început partea secundă în atac. Încercările lui Niculăescu (55), Zaharia (64) și Negrea (72) s-au oprit în brațele lui Stanciu. Dunărea a fost periculoasă prin Mizdrescu, cel care a șutat peste dintr-o poziție bună (74), și Bălțat, care a lovit bara cu o reluare din interiorul careului (79). Flacăra a micșorat diferența prin Claudiu Niculăescu, care l-a învins pe Stanciu cu o reluare din interiorul careului mic, pe prelungirea lui Ristea, din lovitura liberă executată de Zaharia (82). Nu a fost de ajuns, pentru ca morenarii să obțină ceva din acest joc, ba chiar formația oaspete a mai marcat o dată. Mănăilă l-a învins pe Budoiu cu un șut sub transversală, din afara careului, și a stabilit scorul final, 4-2 pentru Dunărea Giurgiu.

Caseta tehnică

Stadion: Flacăra. Spectatori: 200. Au marcat: Ristea (16), Niculăescu (82) / Blaga (23), Mizdrescu (31), Bălțat (35), Mănăilă (90+3). Cartonașe galbene: Terec (34), Negrea (85) / Rubica (15), Mizdrescu (20), Bălăceanu (41). Au arbitrat: Mihai Laurențiu Ene, Vasilică Viorel Dobre și Cristian Emil Rădoi (toți din București). Observator arbitri: Dan Nițu (Turnu Măgurele). Delegat joc: Adrian Peiu (Urziceni).

Flacăra: Budoiu - Niță(53 Oaie), Ristea, Cernea, Oancea - Terec, Negrea, Drăgan (78 Predescu) - Zaharia, Niculăescu, Țilică(53 Iliescu). Antrenor: Gabi Paraschiv.

Dunărea: Stanciu - Mitrea, Bălăceanu, Constantin - Blaga (75 Calea), Constantinescu (65 Costache), Mănăilă, Șerbănescu, Rubica (65 Pasăre) - Mizdrescu, Bălțat (84 Slate). Antrenor: Andrei Nemțescu.