20.11.2023 00:09

Flacăra intră în lupta pentru play-off

Flacăra intră în lupta pentru play-off
Galerie foto

* Formația morenară avea nevoie de victorie, pentru a rămâne implicată în lupta pentru play-off, și a reușit să obțină toate punctele puse în joc

 

În etapa cu numărul 13 din actuala ediție a Ligii a 3-a, Flacăra Moreni a jucat în deplasare, pe stadionul „Marin Anastasovici”, cu Dunărea Giurgiu. Partida tur, disputată la Moreni, a fost câștigată de Dunărea cu 4-2. Flacăra avea nevoie de victorie, pentru a rămâne implicată în lupta pentru play-off, și a reușit să obțină toate punctele puse în joc. Morenarii au început partida de sâmbătă în următoarea formulă: Duță - Godinac, Oaie, Cernea, Oancea - Negrea, Terec, Drăgan - Niculăescu, Vasile, Țilică, iar rezerve au fost Budoiu, Neagu, Niță, Ristea, Predescu, Prundaru, Neacșu, Băltăreț și Mardale.

Scorul la pauză a fost 0-0, însă Flacăra s-a dovedit a fi echipa mai bună în partea secundă. Iulian Drăgan a deschis tabela, iar Bogdan Oancea a stabilit scorul final. Flacăra s-a impus cu 2-0, a ajuns la 16 puncte și ocupă locul 7, la trei lungimi distanță în spatele formației din Giurgiu, care ocupă locul 4, ultimul care duce în play-off. Pentru echipa pregătită de Gabi Paraschiv urmează un meci pe teren propriu, cu Aro Muscelul Câmpulung Muscel, ocupanta locului 8, cu 14 puncte. În tur morenarii s-au impus cu 4-1.

 

 

Cosmin Sava