24.07.2024 00:12

Flacăra a început pregătirile pentru noua stagiune

Flacăra a început pregătirile pentru noua stagiune
Galerie foto

* „Băieții au răspuns bine la primele antrenamente, ne pregătim și ne dorim să îmbunătățim lotul pentru noul sezon de Liga a 3-a”, a transmis antrenorul Gabriel Paraschiv

 

Flacăra Moreni s-a reunit luni, la baza proprie, pentru primul antrenament din această perioadă de pregătire. Gabriel Paraschiv a avut la dispoziție majoritatea jucătorilor pe care s-a bazat în stagiunea precedentă. Excepție fac Alexandru Băltăreț, Adrian Godinac, Andrei Zaharia și Adrian Predescu. Băltăreț nu a prelungit contractul cu Flacăra, Godinac a dorit să meargă la altă echipă, cea mai probabilă variantă fiind Urban Titu, Predescu a lipsit nemotivat, în timp ce Zaharia își caută o altă echipă.

Jucător de bază la Moreni în ultimele două sezoane, Zaharia a fost în probe la FC Argeș în această vară, dar nu a fost oprit în lot de Nicolae Dică. La capitolul veniri, Flacăra nu a punctat până în acest moment. Echipa morenară continuă pregătirile la baza proprie, va efectua și un stagiu de pregătire centralizat la începutul lunii august, iar seria meciurilor de pregătire începe sâmbătă, în deplasare, la FC Pucioasa.

„Căutăm doi sau trei jucători cu experiență”

Gabriel Paraschiv este mulțumit de modul în care s-au prezentat elevii săi la primele antrenamente și a transmis că așteaptă întăriri. „Încă nu s-a perfectat niciun transfer, căutăm doi sau trei jucători cu experiență, dar și jucători Under, deși la acest capitol pot spune că stăm destul de bine. Vom efectua un cantonament și vom încerca să avem meciuri de pregătire miercurea și sâmbăta. Vom disputa jocuri de pregătire cu FC Pucioasa, Unirea Bascov, dar și cu echipe de Liga a 4-a din Dâmbovița. Avem și meciul din primul tur al Cupei României, așteptăm să se stabilească programul. Băieții au răspuns bine la primele antrenamente, ne pregătim și ne dorim să îmbunătățim lotul pentru noul sezon de Liga a 3-a”.

 

Cosmin Sava