27.06.2024 00:09

FC Pucioasa, pe primul loc în play-out

FC Pucioasa, pe primul loc în play-out
Galerie foto

* Cu 40 de puncte, echipa din Pucioasa a încheiat play-out-ul pe primul loc, la un singur punct distanță de Flacăra Moreni

 

FC Pucioasa a evoluat în Seria a 4-a în stagiunea 2023-2024 a Ligii a 3-a. Echipa pregătită de Sică Bârdeș a făcut un sezon decent, fiind lipsită de emoții în privința retrogradării. Echipa din Pucioasa a încheiat sezonul regulat pe locul 5, cu 25 de puncte, la patru lungimi în spatele formației Dunărea Giurgiu, ocupanta ultimului loc care a dus în play-off. În prima fază a campionatului, FC Pucioasa a înregistrat 7 victorii, a remizat de 4 ori și a pierdut 7 meciuri, înregistrând un golaveraj negativ, 24-27.

Eliminare rapidă în Cupa României

În play-out, pe parcursul celor 10 etape, echipa dâmbovițeană a câștigat 4 meciuri, a remizat de 3 ori și a pierdut 3 partide, reușind să înregistreze un golaveraj pozitiv, 14-12. Cu 40 de puncte, echipa din Pucioasa a încheiat play-out-ul pe primul loc, la un singur punct distanță de Flacăra Moreni, a doua echipa dâmbovițeană de la nivelul Ligii a 3-a. Tiberiu Calofir a fost cel mai bun marcator al formației antrenate de Sică Bârdeș în sezonul recent încheiat, cu 12 goluri. Podiumul a fost completat de Ioniță, cu 6 goluri, și Marina, cu 5 goluri. În Cupa României, FC Pucioasa a fost eliminată încă din primul tur de Flacăra Moreni, 2-3.

Cosmin Sava