08.07.2024 00:09

FC Lungulețu va juca în Liga a 4-a

FC Lungulețu va juca în Liga a 4-a
Galerie foto

* Pentru echipa lui Năstase aceasta este a doua promovare consecutivă, iar FC Lungulețu va juca în premieră la nivelul Ligii a 4-a

 

FC Lungulețu a reușit un sezon foarte bun la nivelul Ligii a 5-a și a încheiat sezonul pe locul secund în Seria Sud. Echipa lui Nino Năstase a înregistrat 22 de victorii, două remize și 6 înfrângeri pe parcursul sezonului, reușind să adune 68 de puncte, la șase lungimi distanță de primul loc, ocupat de Viitorul Cojasca. Golaverajul a fost unul pozitiv, cu 117-44. Clasarea pe poziția a doua a dus formația din Lungulețu la barajul de menținere/promovare în Liga a 4-a, acolo unde a întâlnit-o pe Voința Tătărani, ocupanta locului 15 din eșalonul de aur al fotbalului dâmbovițean.

Partida s-a disputat pe teren neutru, la Gura Șuții. Meciul s-a bucurat de o asistență bună, cu aproximativ 200 de suporteri. FC Lungulețu s-a impus de o manieră categorică, 6-2, grație reușitelor semnate de Neacșa, Zafiu, Licioiu (2), Dumitrescu și Gheorghe. Pentru echipa lui Năstase aceasta este a doua promovare consecutivă, iar FC Lungulețu va juca în premieră la nivelul Ligii a 4-a.

 

 

 

Cosmin Sava