03.07.2024 00:11

FC Lungulețu va juca în Liga a 4-a

FC Lungulețu va juca în Liga a 4-a
Galerie foto

* Echipa condusă de Nino Năstase a întâlnit Voința Tătărani, la Gura Șuții, și a reușit să se impună de o manieră categorică, 6-2, promovând astfel în premieră la nivelul Ligii a 4-a

 

FC Lungulețu a avut parte de un sezon bun la nivelul Ligii a 5-a. Echipa lui Niculae Năstase s-a clasat pe locul secund în Seria Sud, cu 68 de puncte, 6 mai puține decât campioana Viitorul Cojasca, însă această clasare i-a permis formației din Lungulețu să dispute un baraj de promovare în Liga a 4-a. FC Lungulețu a întâlnit Voința Tătărani, la Gura Șuții, și a reușit să se impună de o manieră categorică, 6-2, promovând astfel în premieră la nivelul Ligii a 4-a.

„Nu am mai plâns de anul trecut”

Conducătorul echipei, Nino Năstase, a transmis că a avut emoții la acest meci și că se bucură pentru promovarea în Liga a 4-a. Acesta a anunțat că FC Lungulețu vrea să se întărească pentru următorul sezon.

„Am avut emoții mari. Băieții nu au mai jucat un meci de trei săptămâni, dar s-au descurcat foarte bine. Scorul putea fi mai mare, dar e bine și așa. Nu am mai plâns de anul trecut, atunci când am ieșit campioni. Am avut condițiile necesare și sprijinul necesar pentru a ajunge aici. Jucătorii mei joacă foarte tehnic, nu sunt răi, ei doar joacă fotbal. O să mai luăm 2-3 jucători, îi avem deja în vizor. Dedic această promovare în primul rând domnului primar și comunei, care au fost alături de noi. Nu pot să mă abțin din plâns. Mulțumim domnului Prisăcaru, pentru că a adus atât de sus fotbalul din Dâmbovița, mi se pare că suntem în altă ligă”.

 

 

 

Cosmin Sava