07.02.2024 00:12

Eforturi susținute pentru 100% gaze în comună

Eforturi susținute pentru 100% gaze în comună
Galerie foto

*„Acolo unde nu avem rețeaua întregită vom veni cu diferența pentru a completa cu gaze absolut pe fiecare străduță  din comuna Potlogi”

 

Autoritățile locale de la Potlogi și-au propus să rezolve în cel mai scurt timp problema extinderii rețelei de gaze la toate gospodăriile din  localitate unde această utilitate lipsește momentan! Chiar dacă la Potlogi sunt gaze de peste 20 de ani, peste 95% dintre gospodării fiind deja racordate la rețea, au mai rămas anumite porțiuni, pe străduțe ceva mai lăturalnice, unde rețeaua de gaze nu a ajuns. Viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Potlogi, Viorel Drăghici vrea să rezolve această situație cât mai rapid, astfel încât localitatea să fie acoperită 100% la capitolul gaze.  

„Am primit finanțare pe Programul «Anghel Saligny» pentru extindere de gaze în comuna Potlogi în valoare de 7,5 milioane de lei. Deja se lucrează la Studiul de Fezabilitate și acolo unde nu avem rețeaua întregită, pentru că între timp am mai primit aprobare pentru extindere de la Distrigaz, lucrări pe care le vom scoate la licitație, vom veni cu diferența pentru a completa cu gaze absolut pe fiecare străduță  din comuna Potlogi. Este vorba de o completare, pentru că noi avem gaze de 20 de ani la Potlogi și s-au tot  făcut extinderi  și a rămas prea puțin. În scurt timp vom rezolva problema gazelor, 100%. Dacă până acum aveam 95% gaze în comună, acum vom avea 100 % gaze în toată localitatea”, ne-a declarat viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Potlogi, Viorel Drăghici.

 

 

 

Violeta Stanciu