01.04.2024 00:09

Eșec la debutul în play-out

Eșec la debutul în play-out
Galerie foto

* Flacăra începe play-out-ul cu o prestație modestă, este fără victorie în 2024, iar meciul următor se anunță unul dificil

 

În prima etapă din play-out-ul acestei ediții a Ligii a 3-a, Flacăra Moreni a întâlnit Tricolorul Breaza. Interesant este faptul că și ultimul meci al morenarilor din sezonul regulat pe stadionul „Flacăra” a fost tot împotriva formației prahovene, partidă încheiată la egalitate, 2-2. Flacăra a făcut un meci slab, a fost dominată la majoritatea capitolelor și a început play-out-ul cu o înfrângere, care o coboară pe locul 3 în play-out, cu 21 puncte, la cinci distanță de primul loc retrogradabil direct, ocupat de Aro Muscelul Câmpulung Muscel.

Repriză modestă

Prima repriză a fost una fără nici măcar un șut pe spațiul porții. Tricolorul și-a încercat norocul prin șuturi de la distanță, însă Dogaru (10) și Negotei (32) nu au prins cadrul porții apărate de Duță. Burlacu a trimis pe lângă poartă, cu o lovitură de cap (33), iar Negotei a șutat pe lângă, dintr-o poziție bună (37). Flacăra a avut o singură șansă în prima parte, prin A. Neacșu, însă șutul acestuia a trecut pe lângă poarta oaspeților (41).

Tricolorul, echipa mai inspirată

Flacăra a început mai bine partea secundă, însă Zaharia a trimis pe lângă, dintr-o poziție excelentă (51), iar Terec nu a prins cadrul porții cu un șut din marginea careului (66). Tricolorul a deschis scorul prin Nedelcu (74), pe pasa bună a lui Catană. Flacăra a încercat să egaleze, însă D. Neacșu a intervenit bine la încercările lui  Zaharia (77) și Vasile (87). Atunci când toată lumea aștepta fluierul final, echipa din Breaza a mai punctat o dată, prin Dumitrache, care l-a învins pe Duță cu un lob superb, din marginea careului (90+4). Flacăra începe play-out-ul cu o prestație modestă, este fără victorie în 2024, iar meciul următor se anunță unul dificil, cu FC Pucioasa, liderul play-out-ului Seriei C4.

Caseta tehnică

Stadion: Flacăra. Spectatori: 350. Au marcat: Denis Nedelcu (74), Florin Dumitrache (90+4). Cartonașe galbene: Oaie (73), Cernea (76), Negrea (90+2) / Dudu (42). Au arbitrat: Maria Alexandra Vălușescu, Marius Bărbulescu și Silviu Goicea (toți din București). Observator arbitri: Jozsef Lajos Fodor (Sfântu Gheorghe). Delegat joc: Mihail Băcescu (Brașov).

Flacăra: Duță - Niță (68 Băltăreț), Oaie, Cernea, Oancea - Negrea, Terec, A. Neacșu (68 Ristea) - Zaharia, Vasile, Predescu. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Tricolorul: D.Neacșu - Dudu, Catrina, Burlacu, Dinu - Dogaru (56 Dumitru), Duricu - Roșu (70 Dumitrache), Catană, Ioniță (46 Nedelcu) - Negotei (86 Țone). Antrenor: Marius Vișan.

 

Cosmin Sava