28.02.2024 00:19

Discuții tranșante cu primarii dâmbovițeni

Discuții tranșante cu primarii dâmbovițeni
Galerie foto

*„Am considerat că este necesar dialogul direct dintre reprezentanții instituțiilor centrale și ai administrațiilor locale prin prisma legislației de gestionare a deșeurilor, dar și pentru a găsi cele mai bune soluții care să vină în sprijinul comunităților locale”

 

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan s-a întâlnit ieri, în sala de ședințe a sediului administrativ, cu primarii dâmbovițeni și Comisarul General Adjunct al Gărzii Naționale de Mediu, Florin Bănică. Chiar dacă subiectele abordate au fost numeroase, în centrul discuțiilor s-au aflat teme precum un mediu mai curat, municipii, orașe și comune frumoase și îngrijite, colectarea selectivă a deșeurilor.

„Am considerat că este necesar dialogul direct dintre reprezentanții instituțiilor centrale și ai administrațiilor locale prin prisma legislației de gestionare a deșeurilor, dar și pentru a găsi cele mai bune soluții care să vină în sprijinul comunităților locale. Colectarea selectivă a deșeurilor în județul Dâmbovița a fost o altă temă a întâlnirii de astăzi. Mediul rural conduce detașat, locuitorii comunelor dâmbovițene fiind foarte conștiincioși în această privință, iar pentru acest lucru merită toată aprecierea noastră. Întâlnirea de astăzi a reprezentat încă un pas făcut pentru a asigura o și mai bună colaborare a administrației centrale cu cea locală, toți având ca obiectiv îmbunătățirea calității vieții în comunitățile noastre”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu