21.06.2024 00:14

Director general nou la Automecanica

Director general nou la Automecanica
Galerie foto

*Acesta se află în perioada de acomodare cu activitatea societății și se bucură de sprijinul sindicatului din Uzina Automecanica Moreni

 

Tocan Costinel este noul director general al Uzinei Automecanica Moreni! Acesta și-a început activitatea în urmă cu aproximativ două săptămâni și se află în perioada de acomodare cu activitatea societății. Ioan Manu, care a fost director interimar la Automecanica Moreni, după plecarea lui Corneliu Vișoianu în funcția de director general la UPS Dragomirești, a revenit pe funcția de director tehnic. Liderul de sindicat de la Unina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu ne-a declarat ieri că este deschis la o colaborare rodnică și constructivă cu noul director.  

„Deocamdată colaborăm destul de bine amândoi având în vedere c ă eu am ușile deschise peste tot, la București. Am creat și câteva posibilități de a vizita, printre care  Departamentul Producției de Apărare, Romtehnica pentru a vedea dacă găsim niște posibilități de contracte acolo. Lucrăm bine și pe  ceea ce înseamnă oamenii. Eu v-am mai zis, nu trebuie neapărat să cunoască partea tehnică, dacă este bun ca organizator  și ca partener de dialog, dacă este deschis și colaborează, atunci sprijinul meu este total. Asta se întâmplă în acest moment. De două săptămâni a început munca la Automecanica Moreni. Ioan Manu a rămas director tehnic”, ne-a declarat ieri liderul de sindicat de la Uzina Automecanica, Constantin Bucuroiu.

Violeta Stanciu