24.07.2024 00:08

Crevedia atacă podiumul

Crevedia atacă podiumul
Galerie foto

* „În anul trei de activitate, sunt ferm convins că ne vom bate pentru primul loc”, a transmis președintele Mădălin Ioniță

 

Voința Crevedia este în plin proces de pregătire pentru noul sezon, unul în care echipa pregătită de Augustin Voinea are drept obiectiv clasarea pe podium. Echipa din Crevedia s-a mișcat interesant pe piața transferurilor, a adus jucători de valoare pentru nivelul județean, dar punctează și la capitolul meciuri de pregătire, acolo unde a programat câteva teste interesante. Mădălin Ioniță, managerul Voinței, a transmis că lotul nu este definitivat și este încrezător că echipa poate atinge obiectivul stabilit pentru noua stagiune.

„Avem 9 echipe de juniori, este un flux continuu”

„Au fost 20 de jucători la primul antrenament, patru au fost învoiți. Mai suntem în discuții cu câțiva băieți. Cu siguranță vom mai aduce jucători, stăm destul de rău la capitolul atacanți centrali, suntem în discuții cu mai mulți. Vrem să avem un lot de maxim 20 de jucători. O să jucăm la Crevedia, atât cât ne permite vremea, apoi ne vom muta la Samurcași. Condiții sunt la nivel de Liga a 3-a. Avem două terenuri de iarbă, sintetic, avem tot ceea ce este nevoie. Când am revenit în județ am spus că primul sezon va fi pentru mențiere, apoi în al doilea sezon obiectivul va fi locurile 1-3, iar mai apoi, în anul trei, să atacăm promovarea. Sunt ferm convins că ne vom bate pentru primul loc. Avem nouă echipe de juniori, la noi este un flux continuu. Cred că sunt peste 240 de copii în cadrul clubului. Vom pune accent în continuare pe ei, ei sunt viitorul”, a spus Ioniță.

 

 

 

Cosmin Sava