31.05.2024 00:15

Controalele și calitatea serviciilor medicale

Controalele și calitatea serviciilor medicale
Galerie foto

În cadrul unei recente ședințe a Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița, un subiect  adus în discuție a fost sănătatea. Deși nu era programat în ordinea de zi, pensionarii au dorit să abordeze această temă, profitând de prezența directorului general al CJAS Dâmbovița, Cristina Sima.

Cristina Sima a oferit informații despre activitatea instituției pe care o conduce și a clarificat aspecte legate de furnizorii de servicii, obligațiile acestora și controalele efectuate de specialiștii Casei. Un punct important evidențiat de aceasta a fost funcționarea unuia dintre cele mai eficiente birouri de control la nivelul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița.

Avem unul dintre cele mai puternice birouri de control din țară, cu șase profesioniști dedicați, care desfășoară zilnic controale la furnizorii de servicii medicale”, a declarat Cristina Sima.

Directorul CJAS Dâmbovița, Cristian Sima, a adăugat că instituția este implicată într-o serie de controale la nivelul spitalelor și medicilor de familie din județ, subliniind importanța asigurării calității serviciilor medicale pentru asigurați.

Beneficiarul nostru, asiguratul, știe că poate sesiza CJAS cu orice reclamație legată de serviciile medicale și că noi intervenim rapid pentru a verifica furnizorul respectiv”, a subliniat Cristina Sima. Aceste declarații vin în contextul eforturilor continue ale CJAS Dâmbovița de a asigura accesul la servicii medicale de calitate pentru locuitorii județului.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ștefan Khalil