27.06.2024 00:17

Condițiile din transportul public local, verificate în Târgoviște

Condițiile din transportul public local, verificate în Târgoviște
Galerie foto

*În contextul unui Cod Portocaliu și Cod Roșu de caniculă, mijloacele de transport în comun din Târgoviște mențin o temperatură constantă de aproximativ 24 de grade, asigurând astfel un mediu confortabil pentru călători

 

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat recent că s-au efectuat verificări ale condițiilor oferite de transportul public local, asigurându-se că acestea sunt la standarde înalte. În contextul unui Cod Portocaliu și Cod Roșu de caniculă, mijloacele de transport în comun din Târgoviște mențin o temperatură constantă de aproximativ 24 de grade, asigurând astfel un mediu confortabil pentru călători.

Curățenia și condițiile civilizate în general reprezintă motive solide pentru a alege transportul public în Târgoviște, mai ales în zilele toride cu temperaturi de peste 35 de grade”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Edilul-șef a mulțumit călătorilor pe care i-a întâlnit pentru aprecierile aduse și pentru modul în care contribuie la menținerea condițiilor deosebite ale mijloacelor de transport. El a reafirmat angajamentul primăriei de a continua modernizarea orașului. O veste importantă pentru elevi este că Primăria Târgoviște oferă gratuitate pentru utilizarea transportului public local, inclusiv pe durata vacanțelor. Această măsură vine în sprijinul familiilor și încurajează utilizarea transportului public de către tineri, contribuind astfel la decongestionarea traficului rutier.

 

 

 

 

Ștefan Khalil