13.06.2024 00:08

Competițiile județene se vor relua în luna august

Competițiile județene se vor relua în luna august
Galerie foto

* Duminică, începând cu ora 11.00, sunt programate cinci meciuri de baraj menținere/promovare

 

Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița a stabilit calendarul precompetițional ediția de campionat 2024/2025. Perioada de înscrieri va debuta pe 15 iulie, pentru toate cele trei ligi (Liga a 4-a, Liga a 5-a și Liga a 6-a), la fel perioada de transferuri și omologarea de terenuri. Cursul cu delegații și tragerea la sorți a jocurilor vor avea loc pe 10 august.

Noua ediție va fi deschisă de meciurile din cadrul primului tur al Cupei României, programate pe 18 august. Vor inta în competiție echipele de la Liga a 5-a și Liga a 6-a. Noua ediția de campionat la Liga a 4-a va debuta pe 24 august, o zi mai târziu urmând să se deschidă sezonul la Liga a 5-a și Liga a 6-a. În timp ce turul Ligii a 4-a se va încheia anul acesta pe 30 noiembrie, la următoarele ligi finalul va fi pe 1 decembrie. Nu vor fi etape intermediare.

Altfel, duminică, începând cu ora 11.00, sunt programate cinci meciuri de baraj menținere/promovare: AS Dragomirești - Unirea Bucșani (Răzvad), Olimpia Picior de Munte - AS Malu cu Flori (Dragomirești), Sportul Vlădeni - Luceafărul Dărmănești (Moreni), Sportul Mogoșani - Viitorul Șelaru (Găești), AFC Crovu - Știința Finta (Nucet).

 

 

 


C.M.