09.11.2023 00:20

Colonizarea: o crimă împotriva poporului român

Colonizarea: o crimă împotriva poporului român
Galerie foto

Cum toate guvernările de după 1989 au fost guvernări ale înaltei trădări naționale aducând România la starea de Românabsurdistan nu trebuie să mire pe absolut nimeni că pământul „Grădinii Maicii Domnului” este pe zi ce trece, colonizat de alte etnii venite de aiurea. Cu alte cuvinte, Românabsurdistanul este golit de români.

Halucinant, nu? Este adevărat că șmecherii din leadershipul U.E. au forțat în cel mai odios chip imperialist mâna românilor pentru a-și distruge puternica economie națională, și din zestrea acestea, mai abitir, sectorul industrial, amenințându-i că, altminteri, nu vor fi admiși în selectul club comunitar european. Iar guvernanții, repet, fără nicio excepție, au răspuns cu idioată obediență yes.

Știm cu toții, dar, din păcate, ne facem vinovați, da, cu toții, că am stat cu mâinile-n sân, că am tăcut din naivitate, din prostie, din năuceală, marea majoritate. Și, neputincioși, am asistat, și încă asistăm, cum milioane de compatrioți și-au luat lumea-n cap, căutându-și prin seducătorul occident euro-atlantic  - cu toate că nici pe acolo câinii nu prea umblă cu covrigi în coadă - o brumă de supraviețuire.

Și, acum, constatăm că nu mai are cine să muncească aproape în niciunul dintre sectoarele de activitate. Și s-a tot golit de români, pe aici mai ducându-și traiul pensionării, dar și aceștia din ce în ce mai nemulțumiți, și, dintre cei mai tineri, patrioții, câți vor mai fi fiind, cât și de cei care mai trag targa speranței pe uscat.

Deci, tot golindu-se de băștinași, Românabsurdistanul este ocupat de arabi, de filipinezi, de indieni, de vietnamezi, de srilankezi și de te mai miri cine. Ăștia de vin sau sunt aduși de patroni de pe aiurea, mulțumiți că sunt plătiți cu cât sunt plătiți decât cu nimic în țările de unde au năzărit pe aici, vor fi într-o zi locuitorii majoritari ai Românabsurdistanului.

Această colonizare, hai s-o spunem tranșant, asumându-ne riscul, este o crimă împotriva poporului român un halucinant genocid. Singurii din locuitorii acestei absurde țări sunt maghiarii, și, mai ales cei din „secuime”. Și știm de ce. Au ordin de la Budapesta să stea locului chiar de-ar fi să crape de foame.

 

George Coandă