01.03.2024 00:08

Chindia joacă la Dej

Chindia joacă la Dej
Galerie foto

* De menționat și faptul că Unirea este antrenată de Dragoș Militaru, tehnicianul care a început sezonul pe banca Chindiei

 

În etapa cu numărul 17 din această ediție a ligii secunde, Chindia Târgoviște este programată să joace în deplasare, pe stadionul Municipal din Dej, împotriva formației locale, Unirea. Meciul se va juca mâine, de la ora 11.00 și nu va fi transmis în direct de către deținătorii drepturilor de televizare ale partidelor din Liga a 2-a. Prețul unui bilet la meciul dintre Unirea Dej și Chindia Târgoviște este de 20 de lei.

Chindia, obligată să câștige

În primul meci oficial din 2024, Chindia Târgoviște a remizat pe teren propriu, 0-0 cu Metaloglobus București. În schimb, Unirea Dej a obținut o victorie importantă, în deplasare, 1-0 cu CS Tunari. În acest moment, formația târgovișteană este pe locul 11, cu 22 de puncte, în timp ce Unirea Dej este pe locul 17, cu 13 puncte. Cele două formații au obiective diferite, Chindia încearcă să prindă play-off-ul, pentru ca ulterior să lupte pentru promovare, în timp ce formația din Dej își dorește să evite retrogradarea.

De menționat și faptul că Unirea este antrenată de Dragoș Militaru, tehnicianul care a început sezonul pe banca Chindiei, acesta fiind demis, deși nu a înregistrat vreun eșec în mandatul de la Târgoviște. Ambele formații au nevoie de puncte, astfel că meciul se anunță unul extrem de interesant.

Meciuri interesante

În această rundă mai sunt programate partidele: Gloria Buzău - Corvinul Hunedoara, Metaloglobus București - Concordia Chiajna, CSM Alexandria - CS Tunari, CSM Slatina – CSM Reșița,  FC Argeș - Progresul  Spartac, Ceahlăul Piatra Neamț - CSC Dumbrăvița,  Unirea  Slobozia - Csikszereda Miercurea Ciuc, CSC Șelimbăr - CS Mioveni și CSA  Steaua - Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

 

 

Cosmin Sava