07.12.2023 00:12

Chindia - Hermannstadt se joacă astăzi, la Târgoviște

Chindia - Hermannstadt se joacă astăzi, la Târgoviște
Galerie foto

* În Grupa A, de la aceeași oră, mai sunt programate meciurile Petrolul Ploiești - Sepsi Sfântu Gheorghe și Progresul Pecica - Corvinul Hunedoara

 

Astăzi, de la ora 17.00, în ultima etapă din faza grupelor Cupei României, ediția 2023-2024, Chindia Târgoviște întâlnește AFC Hermannstadt. Partida va fi transmisă în direct pe platforma FRF TV, iar prețul biletelor este același ca și pentru meciurile de campionat, cuprins între 15 și 40 de lei.  În Grupa A, tot astăzi, de la aceeași oră, mai sunt programate meciurile Petrolul Ploiești - Sepsi Sfântu Gheorghe și Progresul Pecica - Corvinul Hunedoara.

Meci important pentru Hermannstadt

Chindia nu mai are șanse de calificare în acest moment, din cauza înfrângerilor cu Petrolul Ploiești și Corvinul Hunedoara, ambele cu același scor, 0-2. În schimb, pentru AFC Hermannstadt meciul de astăzi are o importanță deosebită, fiindcă o victorie la Târgoviște îi oferă șanse mari de calificare. Trupa lui Marius Măldărășanu a remizat cu Sepsi, 1-1, și a câștigat de o manieră categorică meciul cu Progresul Pecica, 6-0. În acest moment, echipa din Sibiu este pe locul 3, cu 4 puncte, în timp ce Chindia este pe locul 5, fără punct, după primele două etape. În acest moment, Petrolul și Corvinul ocupă primele două locuri, ambele având câte 6 puncte.

Patru meciuri în sezonul trecut

Sezonul trecut, cele două formații s-au întâlnit de patru ori. Chindia a ieșit bine în meciurile din sezonul regulat al SuperLigii, după o remiză, 1-1, și o victorie la limită, 1-0. În schimb, AFC Hermannstadt a câștigat meciul din Cupa României, 4-1, dar și înfruntarea din play-out, 2-1. Meciul de astăzi este unul lipsit de miză pentru Chindia, dar ar putea reprezenta o bună oportunitate pentru staff-ul tehnic de a analiza și jucătorii care au prins mai puține minute în această stagiune.

 

 

Cosmin Sava