17.06.2024 00:12

Chindia este într-o situație dificilă

Chindia este într-o situație dificilă
Galerie foto

* Andrei Marc, Robert Moldoveanu, Răzvan Iorga, Octavian Ursu, Florin Plămadă și Romeo Roberto au deschis dosare împotriva clubului condus în ultimele luni de Gabriel Boriga

 

Chindia Târgoviște traversează momente dificile în această vară. Scenariul de anul trecut pare să se repete, pentru că formația târgovișteană nu are staff tehnic în acest moment, situația președintelui clubului este în ceață, iar lotul este unul subțire, atât numeric, cât și valoric. Mai mult, clubul târgoviștean se confruntă cu probleme financiare, iar la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor au ajuns tot mai multe dosare care au legătură cu Chindia.

Andrei Marc, Robert Moldoveanu, Răzvan Iorga, Octavian Ursu, Florin Plămadă și Romeo Roberto au deschis dosare împotriva clubului condus în ultimele luni de Gabi Boriga. În cazul primilor trei, s-a stabilit termenul de judecare pe 20 iunie, iar pentru ultimele trei dosare, termenul este 30 iunie. Dintre aceștia, doar Octavian Ursu are contract valabil cu Chindia în acest moment, conform comunicatului emis de clubul târgoviștean la începutul acestei luni.

În contul clubului nu mai sunt bani

Un alt fotbalist care a depus dosar împotriva Chindiei, Iustin Popescu, a avut câștig de cauză și a semnat deja cu un alt club, în prima ligă, Oțelul Galați. Îngrijorător este faptul că președintele clubului târgoviștean, Gabriel Boriga, a transmis la finalul lunii mai, că în conturile Chindiei nu mai sunt bani, iar autoritățile locale ar putea face o infuzie de capital abia la finalul lunii iulie. Problemele financiare continuă la Târgoviște, iar suporterii sunt tot mai vocali pe rețelele de socializare, îngrijorați de viitorul echipei pe care o susțin.

 

 

Cosmin Sava