07.02.2024 00:08

Chindia a sting noi litigii

Chindia a sting noi litigii
Galerie foto

* S-au făcut plăți către un nou lot de foști jucători, numindu-i aici pe Denis Dumitrașcu, Modestas Vorobjovas, Daniel Popa, Daniel Celea, Godberg Cooper, Mihai Eșanu, Costel Avram sau Doru Popadiuc

 

Asediată cu memorii, care au curs cu nemiluita la nivelul comisiilor federale, Chindia a evitat încă o scandențele. S-au făcut plăți către un nou lot de foști jucători, numindu-i aici pe Denis Dumitrașcu, Modestas Vorobjovas, Daniel Popa, Daniel Celea, Godberg Cooper, Mihai Eșanu și Costel Avram, în ultima perioadă fiind remunerat și Doru Popadiuc.

În timp ce unii au manifestat înțelegere, acceptând propunerile de plată ale clubului, sunt și din cei care au pus presiune, indiferent de consecințe. Cum angajamentele de plată trebuie onorate, nu-s foarte multe de comentat. Doar că, în anumite cazuri, salariile erau exagerate, în raport cu randamentul oferit, finalitatea fiind o retrogradarea rușinoasă din SuperLigă. Unde unii nu au mai ajuns sau nu au rezistat.

Antrenorii din academie, cei mai afectați

Obligată să stingă litigiile care pun presiune, Chindia a rămas în urmă cu salariile către cei din club. Prin comparație, chiar dacă aveau salarii de 10 ori mai mici, antrenorii de la academie au înțeles situația, așteptând să fie plătiți, fără a se mai adresa instanțelor sportive. Nici măcar unul nu a părăsit clubul, continuând să se ocupe de pregătirea copiilor. Mai sunt litigii pe rol, probabil că vor mai apărea câteva, dar și plățile vor continua.

 

 

C.M.