09.08.2024 00:14

Campus educațional modern la Târgoviște

Campus educațional modern la Târgoviște
Galerie foto

*Primarul Daniel Cristian Stan a menționat, totodată, și un proiect suplimentar dedicat Școlii „Tudor Vladimirescu” din municipiu, investiție aflată, în prezent, în faza de licitație

 

ȘTEFAN KHALIL


La recenta conferință de presă desfășurată în microraionul 6 din municipiul Târgoviște, primarul Daniel Cristian Stan a devoalat planurile administrației publice locale, pe termen lung, pentru infrastructura școlară din zona microraionului nr. 6. Astfel, Primăria Târgoviște are ambiția de a dezvolta în acest areal urban un campus educațional modern.

„Dorim ca, după finalizarea tuturor proiectelor privind infrastructura educațională, și nu mai avem mult până atunci, această zonă să reprezinte o școală nouă. Aceasta va putea fi fie o școală gimnazială, fie un liceu sau colegiu, în funcție de necesitățile pe care le va avea educația târgovișteană la momentul respectiv”, a încheiat Daniel Cristian Stan.

Alături de edilul-șef, la conferință au mai participat viceprimarii Monica Ilie, Cătălin Rădulescu și administratorul public al orașului, Gabriel Boriga.

Primarul Daniel Cristian Stan a menționat, totodată, și un proiect suplimentar dedicat Școlii „Tudor Vladimirescu”, aflat în prezent în faza de licitație. Din păcate, lucrările nu vor putea fi finalizate înainte de începutul anului școlar, însă soluții temporare sunt deja pregătite pentru a asigura continuitatea procesului educațional.

„Este imposibil ca lucrările să fie finalizate până la începutul anului școlar. Totuși, pentru perioada în care copiii nu vor învăța în locația Școlii «Tudor Vladimirescu», această locație va fi pusă la dispoziția unității de învățământ pentru a putea desfășura un proces educațional foarte facil, fără a mai fi nevoie de transport”, a precizat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.