19.01.2024 00:12

Avocatul Ciprian Iacob va coordona AUR Dâmbovița

Avocatul Ciprian Iacob va coordona AUR Dâmbovița
Galerie foto

*„De foarte mult timp noi, în Europa, suntem văzuți ca cetățeni de mâna a 2-a, este timpul ca la alegerile din 2024 să trimitem în Parlamentul european oameni cu coloană vertebrală, oameni de care românii să fie mândri”

 

Avocatul Ciprian Iacob s-a alăturat echipei AUR Dâmbovița, acesta urmând să se ocupe de coordonarea alegerilor europarlamentare la nivelul județului Dâmbovița! Acesta a fost prezent ieri la conferința de presă de la AUR Dâmbovița alături de vicepreședintele AUR, Valeriu Munteanu, coordonator AUR Dâmbovița, de Ionel Petre, secretar general al Partidului Republican, membru al Alianței AUR, de Florin Petcu, secretar general al Filialei AUR Dâmbovița și de Mara Nicolescu, candidat la alegerile europarlamentare.

Ciprian Iacob, ultima achiziție a AUR Dâmbovița, a mai cochetat cu politica în urmă cu 10 ani, când a activat timp de doi ani în PNL Dâmbovița. Acesta a declarat că a fost curtat de mai toate partidele politice, inclusiv de PSD și PNL, dar a ales varianta AUR pentru că, susține avocatul, „a găsit  oameni foarte bine pregătiți”. De asemenea, noul coordonator al AUR Dâmbovița la alegerile europarlamentare a anunțat și mutarea AUR Dâmbovița într-un nou sediu, mult mai spațios și mai primitor. 

„Sunt târgoviștean, get beget dâmbovițean, de mai bine de 7-8 luni  tot mă gândesc să mă alătur unui partid politic. Sigur că puteam să rămân în rândul cetățenilor neafiliați politic, însă am considerat că dacă mă voi identifica cu acest partid, respectiv Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), consider eu că pot face mai multe pentru acest județ. De foarte mult timp noi, în Europa, suntem văzuți ca cetățeni de mâna a 2-a, este timpul ca la alegerile din 2024 să trimitem în Parlamentul european oameni cu coloană vertebrală, oameni de care românii să fie mândri. Vreau să mă focusez pe primul rând de alegeri, europarlamentare, am misiunea grea de a obține un scor bun în ceea ce privește alegerile europarlamentare, totul s-a întâmplat foarte repede, în cursul acestei săptămâni m-am hotărât. Mandatul meu este unul foarte clar, acela de a coordona alegerile europarlamentare la nivelul județului Dâmbovița”, a declarat avocatul Ciprian Iacob, noul membru al AUR Dâmbovița.

 

 

Violeta Stanciu