11.12.2023 00:17

Autoritățile așteaptă ordinul ministrului Dezvoltării pentru înființarea rețelei de gaze

Autoritățile așteaptă ordinul ministrului Dezvoltării pentru înființarea rețelei de gaze
Galerie foto

*„Administrația locală a depus cererea de finanțare, a întocmit Studiul de Fezabilitate încă de acum 2 ani, am luat toate avizele necesare”

 

Înființarea rețelei de gaze naturale în comuna Pietroșita, în mod special în satul Dealu Frumos, așteaptă doar ordinul  Ministrului Dezvoltării pentru aprobarea finanțării! Asta după ce autoritățile locale și-a făcut temele, în sensul că au pregătit deja toate etapele premergătoare derulării acestei investiții majore, care se ridică la aproximativ 6 milioane de lei. Edilul comunei, Leonard Dicu a declarat recent, la conferința de presă de la PSD Dâmbovița, că Studiul de Fezabilitate a fost finalizat și că s-au obținut și toate avizele necesare implementării acestui proiect foarte important pentru comunitate.

„Așteptăm cu mare interes ordinul ministrului pe județul Dâmbovița, un alt mare proiect și foarte important pentru comuna Pietroșița, mai ales pentru satul Dealu Frumos, inființare rețea de gaze. Administrația locală a depus cererea de finanțare, a întocmit Studiul de Fezabilitate încă de acum 2 ani, am luat toate avizele necesare și așteptăm finanțarea prin acest ordin al Ministrului Dezvoltării pentru a începe licitația publică și la anul sperăm să începem lucrările și la acest proiect foarte mare, în jur de 6 milioane de lei”, a declarat Leonard Dicu, primarul comunei Pietroșița la conferința de presă de la PSD Dâmbovița. 

Violeta Stanciu