11.07.2024 00:08

AFC Crovu a făcut pasul către Liga a 5-a

AFC Crovu a făcut pasul către Liga a 5-a
Galerie foto

* Echipa din Crovu a avut un golaveraj pozitiv, 67-32, având al doilea cel mai bun atac și a doua cea mai bună apărare din campionat

 

Seria Sud a Ligii a 6-a a fost dominată de ACS Tărtășești, care a reușit să se claseze pe primul loc la finalul sezonului, fără să înregistreze nici măcar o înfrângere. Pe locul secund s-a clasat AFC Crovu, cu un parcurs interesant, înregistrând 16 victorii, 3 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri. Astfel, chiar dacă a adunat destul de multe puncte, 51, distanța până la primul loc, ocupat de formația din Tărtășești, cu 70 de puncte, a fost una importantă. AFC Crovu a avut un golaveraj pozitiv, 67-32, având al doilea cel mai bun atac și a doua cea mai bună apărare din campionat.

Victorie în barajul cu Finta

Clasarea pe locul secund a dus echipa din Crovu la barajul pentru menținere/promovare în Liga a 5-a, acolo unde a întâlnit-o pe Știința Finta (locul 13, Seria Sud-Liga a 5-a). Meciul a fost dominat în totalitate de echipa din Crovu, care s-a impus categoric (4-0) și a obținut promovarea, chiar dacă înaintea meciului pornea cu șansa a doua, ținând cont de eșaloanele valorice în care au jucat cele două formații.

 

 

 

Cosmin Sava