28.06.2024 00:13

Aducerea gazelor naturale în comuna Raciu

Aducerea gazelor naturale în comuna Raciu
Galerie foto

Conducerea Primăriei Raciu continuă eforturile pentru a aduce gaze naturale în localitate, un proiect considerat esențial pentru locuitorii comunei. Comuna Raciu se confruntă cu o lipsă totală a rețelei de gaze naturale, o problemă care a devenit din ce în ce mai urgentă pentru localnici.

Planurile de dezvoltare includ extinderea rețelei de gaze pentru a acoperi o suprafață de 400-500 de metri, incluzând cele trei sate componente: Șuța Seacă, Siliștea și Raciu. Totuși, implementarea proiectului nu a fost lipsită de dificultăți, întâmpinând obstacole legate de aprobări și finanțare. Primarul Vasile Grădinaru a declarat:

Încă nu am primit niciun răspuns referitor la finanțarea pentru proiectul rețelei de gaze naturale. Ne străduim să aducem această utilitate vitală în localitate cât mai rapid, având în vedere importanța acesteia pentru comunitate. Avem de-a face cu o situație de la zero în ceea ce privește această investiție”.

Astfel, aducerea gazelor naturale în comună rămâne unul dintre obiectivele principale ale administrației locale din Raciu.

 

 

 

 

Ștefan Khalil