16.02.2024 00:07

Activitate de promovare la baschet

Activitate de promovare la baschet
Galerie foto

* Sportivele antrenate de Cătălin Tănase au demonstrat într-o serie de exerciții și jocuri distractive că baschetul este un stil de viață

 

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a organizat un eveniment special pentru tinerii de la Liceul Voievodul Mircea. În timpul activității, baschetbalistele antrenate de Cătălin Tănase au demonstrat într-o serie de exerciții și jocuri distractive că baschetul este un stil de viață. Au fost momente pline de energie și entuziasm, iar tinerii au fost captivați de fiecare mișcare și aruncare la coș.

„Nu doar că am promovat pasiunea și talentul pentru baschet, dar am și încurajat tinerii să se implice mai mult în sport și să își dezvolte abilitățile fizice și sociale. Am împărtășit cu ei beneficiile unei vieți active și echilibrate prin sport. Atmosfera a fost una extraordinară, plină de zâmbete și aplauze. Am fost impresionați de entuziasmul și dedicarea tinerilor de la Liceul Voievodul Mircea, iar această activitate a fost cu adevărat o reușită. Sperăm că am reușit să inspirăm și să motivăm câțiva dintre ei să continue să practice baschetul și să își urmeze pasiunea pentru sport”, a transmis CSM Târgoviște, prin intermediul canalelor de promovare.

 

 

 

C.M.