04.07.2024 00:11

ACS Burduca a câștigat Cupa AJF Dâmbovița

ACS Burduca a câștigat Cupa AJF Dâmbovița
Galerie foto

* „A fost un meci dificil, cu un adversar interesant. Oboseala și-a spus cuvântul, venim după 39 de meciuri, în care nu am pierdut”, a transmis antrenorul George Bozieru după victoria cu Voința Crețu

 

Echipa de Juniori U19 din cadrul clubului ACS Burduca a avut un sezon foarte bun. Formația pregătită de George Bozieru a câștigat campionatul județean după un parcurs incredibil, cu 29 de victorii și un singur rezultat de egalitate. În urma acestei performanțe, Burduca a jucat la turneul final, acolo unde a ajuns până în semifinale, fiind eliminată la penalty-uri de Unirea Ruginoasa. La final de sezon, ACS Burduca a cucerit și Cupa AJF Dâmbovița, reușind să învingă Voința Crețu cu 3-1.

„Se pot face lucruri frumoase”

George Bozieru a transmis că finala a fost una foarte interesantă, dar și că în campionatul național ACS Burduca a  avut ghinion în semifinala cu Ruginoasa. „A fost un meci dificil, cu un adversar interesant. Oboseala și-a spus cuvântul, venim după 39 de meciuri, în care nu am pierdut. Am rulat jucători, au jucat atât la echipa de juniori, cât și la seniori. A fost un meci bun, mă bucur că am câștigat. În semifinalele turneului final ne-a lipsit șansa. Ei au avut un prim meci bun la Ruginoasa, am jucat bine pe un teren dificil. La retur nu le-am vreo șansă, dar am primit două goluri foarte ușor. Lipsa de experiență și-a spus cuvântul. Acest parcurs ne dă speranțe că se pot face lucruri frumoase. Mă bucur că am ajuns în fazele superioare ale competiției”.

 

 

Cosmin Sava