26.06.2024 00:12

Șovar în recital

Șovar în recital
Galerie foto

* Atacantul echipei din Crețu a marcat cinci goluri în partida de la Cojasca, contribuind decisiv la calificarea în finală

 

Luceafărul Dărmănești (Nord) și Voința Crețu (Sud), câștigătoarele celor două serii de Liga a 5-a în competiția Juniorilor U19, s-au întâlnit miercuri spre seară la Cojasca, în primul meci din cadrul Cupei AJF Dâmbovița. S-a impus de o manieră categorică echipa din Crețu, scor 7-0, victorie prin care și-a asigurat calificarea în finala competiției, cu ACS Burduca, echipă calificată în semifinalele naționale la U19 Județean. MVP-ului partidei a fost Alexandru Șovar, marcator a cinci goluri.

Dărmănești, fără replică

Jocul a debutat alert, cu Șofrone (8) deschizând scorul, printr-un șut din afara careului. Șovar (15) a punctat apoi cu un șut din alergare, la colțul scurt. Tot el a finalizat spectaculos, din voleu (30), pentru 3-0. Prima repriză s-a încheiat cu reușita lui Luca (45), care a înscris cu un șut în forță, la colțul lung. Repriza secundă a fost dominată de Șovar (53), care a driblat tot ce i-a ieșit în cale și a mărit diferența la 5-0. Recitalul a continuat prin alte două goluri (60, 75), consimțind un succes uluitor al formației din Crețu.

Caseta tehnică

Stadion Cojasca. Spectatori: 80. Marcatori: Șofrone (8), Șovar (15, 30, 53, 60, 75), Luca (45). Arbitri: Bogdan Diță - Mihai Păun, Vasile Rusa. Observator AJF Dâmbovița: Ciprian Popa.

Dărmănești: Sanda - Brebenel, Ene, Radu, Codică, Anton, Costea, Sîrbu, Rudaru, Nicolae, Bădeanu. Rezerve: Dudău, Buturugă, Tudose, Andreescu, Duțescu, Stan. Antrenor: Valentin Mihalache.

Cretu: Anghel - Alexe, Gh. Marin. Bingaru. Șovar, Manea, Luca, Dumitrescu. Sanda, Șofrone, Iordache. Rezerve: M. Marin, Tudor, Niculae, Tudorache, Mitică, Andrei. Brădeanu, Angelescu, Duțescu, Trufea, R. Gheorghe. Antrenor: Mihai Oprea.

 

 

C.M.