Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.04.2024 00:16

Cu 6 etape înaintea finalului de sezon


A A

Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a

Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a

* Poziția secundă, care oferă dreptul de a susține barajul promovării, a fost preluată de Dragomirești. Văcărești, Lucieni, Ungureni și Raciu emit pretenții îndreptățite la același loc

 

O rundă cu cifre echilibrate în ultima etapă la Liga a 5-a, Seria Nord. Trei victorii au aparținut amfitrionilor (IL Caragiale, Aninoasa, Ungureni), trei succese au fost ale vizitatorilor (Dragomirești, Comișani, Lucieni), iar un joc s-a terminat nedecis, între Rățoaia și Văcărești. Viitorul Aninoasa și-a asigurat matematic promovarea în Liga 4, cu 6 etape înaintea finalului de campionat.

Poziția secundă, care oferă dreptul de a susține barajul promovării, a fost preluată de Dragomirești. Văcărești, Lucieni, Ungureni și Raciu emit pretenții îndreptățite la același loc. IL Caragiale, Comișani și Colibași sunt ferite de griji, în mare parte și Rățoaia. Ultimele clasate pierd pe linie și își complică finalul de sezon, numindu-le aici pe Adânca, Picior de Munte, Dărmănești, Valea Lungă și Gura Ocniței.

Rezultatele etapei: Viitorul IL Caragiale - ACS Gura Ocniței 6-1, Comunal Valea Lungă - AS Dragomirești 1-4, Viitorul Aninoasa - Unirea Colibași 4-0, Vânătorul Rățoaia - Victoria Văcărești 3-3, Luceafărul Dărmănești - Victoria Comișani 2-3, Voința Adânca - Sportul Lucieni 0-5, Unirea Ungureni - Olimpia Picior de Munte 7-1, AFC Raciu - Gloria Bucșani 3-0.

Viitorul Cojasca conduce în Seria Sud

Etapă destul de echilibrată și în Seria Sud, cu patru victorii ale echipelor gazdă (Colacu, Crețu, Bolovani, Corbii Mari) și cu trei succele ale formațiilor oaspete (Lungulețu, Zăvoiu, Cojasca). Podiumul rămâne neschimbat, cu liderul Cojasca menținând un avans de 4 puncte. Lungulețu și Crețu sunt și ele implicate în lupta pentru promovare. Zăvoiu și Odaia Turcului nu au griji pe final de sezon. Nu vor avea, probabil, nici Dentaș Tărtășești sau Gheboaia. Jugureni și Corbii Mari rămân în gardă, la fel și Mărcești, în timp ce Finta, Dobra, Bolovani și Mogoșani sunt despărțite de numai un punct. Nici Colacu nu renunță la luptă, după victoria de duminică.

Rezultatele etapei: Steagul Roșu Colacu - Știința Finta 2-1, Dentaș Tărtășești - FC Lungulețu 0-2, Voința Crețu - Sportul Mogoșani 2-1, Luceafărul Bolovani - Viitorul Dobra 3-1, Dinamo Odaia Turcului - Flacăra Zăvoiu 1-3, Ravens Corbii Mari - Olimpia Mărcești 5-1, Spicul Jugureni - Viitorul Cojasca 2-4, Luceafărul Poiana - Viitorul Gheboaia 0-3.

 

 

C.M.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cupa 1 Iunie la înot
LPS Mircea Eliade București câștigă ONȘȘ
Chindia Târgoviște, cea mai mai scumpă jucărie pentru oameni mari
Luptă strânsă pentru supremație
Marian Mihai participă la Europenele de Lupte U15
ACS Tărtășești a promovat în Liga a 5-a
Succes important pentru CSȘ Târgoviște
Dacă noi nu îl vrem, el ne vrea
Urban Titu este noua campioană a județului
LPS Cluj câștigă titlul național la ONSȘ U16


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Pieri-vor românii? (II)

Pentru încurajarea familiei, conducerea țării n-a avut/nu are nici un fel de program sustenabil. Și mai sunt idioții utili care dă-i și dă-i cu inutilitatea familiei tradiționale și pe care-i găsim, manifestându-se agresiv, și în Casa Poporului. Cică există, emis de guvern, „Programul social de interes național de susținere a cuplurilor și a persoanelor singure, pentru creșterea natalității” și care, în 2023, s-ar fi... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale