Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.07.2024 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Să fie Ghergu salvatorul Chindiei?

Să fie Ghergu salvatorul Chindiei?

Povestea de dragoste dintre Chindia Târgoviște și Marcel Ghergu continuă. După un mandat de nouă ani, început în Liga a 3-a, continuat în Liga a 2-a și Liga 1, și încheiat cu o retrogradare dureroasă, Ghergu a fost înlăturat din conducerea clubului dâmbovițean. A stat departe de echipă câteva luni, pentru că a revenit la Chindia odată cu numirea lui Gabi Boriga în funcția de președinte, perioadă în care a fost manager de licențiere. După ce Boriga și-a depus demisia, asociații au fost nevoiți să caute un nou președinte și au ajuns la varianta Marcel Ghergu.

După ce au schimbat trei președinți, pe Andrei Cordoș, Lorin Petrescu și Gabriel Boriga, asociații au ajuns la concluzia că Marcel Ghergu este cea mai bună variantă pentru Chindia Târgoviște. În fostul mandat, Ghergu are meritul că pentru o bună perioadă de timp a asigurat stabilitatea financiară în cadrul clubului, dar și pentru că a reușit să conducă echipa spre prima ligă.

Pe de altă parte, la nivelul primulul eșalon, Ghergu a părut de multe ori depășit. Majoritatea transferurilor n-au dat randament, Chindia a pierdut ușor jucători importanți, a avut parte de arbitraje nefavorabile, iar în ultima ediție în care a jucat în prima ligă, situația financiară a fost una foarte dificilă. Ghergu a lăsat clubul sufocat de datorii, aproape de un deznodământ deloc fericit. Majoritatea suporterilor nu sunt de acord cu revenirea lui Ghergu în funcția de președinte al clubului târgoviștean, astfel că fiecare greșeală va fi taxată dur.

Situația Chindiei nu este una deloc ușoară. Lotul este unul care te duce cu gândul la Liga a 3-a, dovadă înfrângerea dură cu SC Popești-Leordeni. Rămâne de văzut dacă vor mai fi aduși jucători la Chindia Târgoviște, însă îmi este greu să cred că lotul va fi întărit cu jucători de valoare, pentru că situația clubului de lângă Turnul Chindiei nu este una deloc ofertantă. Rămâne de văzut dacă Ghergu va fi salvatorul clubului târgoviștean sau dacă acesta va continua greșelile pe care le-a făcut la finalul primului mandat și va duce Chindia într-o groapă și mai adâncă.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Meci interesant la Târgoviște
Campionat cu 16 echipe la Juniori U11
Atunci când gazdele sunt favorite
Chindia a trecut de Pucioasa cu 2-1
AFC Raciu, primul lider la Juniori U19
Chindia încearcă escaladarea spre play-off
Cristi Bălașa crede în Marian Vătavu
Misiune dificilă pentru Comisia de Omologare
Rezultate bune pentru juniorii dâmbovițeni
Începe Liga a 3-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)

DAN LUCA

În primăvara lui 2024, înainte de alegerile europene din iunie, au fost 3 dezbateri oficiale, clasificate ca Spitzenkandidat.

Orașul Maastricht a fost și de data aceasta locul primei dezbateri Spitzenkandidaten înainte de alegerile pentru Parlamentul European. După 2014 și 2019, ziua de 29 aprilie 2024 a fost aleasă pentru a reuni ofertele... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale