Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.07.2024 00:09

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

România la Jocurile Olimpice

România la Jocurile Olimpice

Cu numai patru medalii cucerite la ultimele două ediții ale Jocurilor Olimpice (Rio de Janeiro 2016 și Tokyo 2020), România speră să arate mai bine la Paris, unde a deplasat 107 sportivi, reprezentând 18 discipline sportive: atletism, box, canotaj, ciclism, gimnastică artistică, gimnastică ritmică, haltere, înot, judo, kaiac-canoe, lupte, polo pe apă, scrimă, tenis de câmp, tenis de masă, tir cu arcul, triatlon și yachting.

Cel mai bine cotat este înotătorul David Popovici, cu șanse mari la podium, ba chiar la aur, în probele 100 m liber și 200 m liber. Specialiștii creditează România cu potențial de Top 3 și la alte discipline sportive, precum canotaj, haltere, box, kaiac-canoe sau lupte. România își poate dubla numărul de medalii la Paris, competiție care va debuta mâine, putând termina în jurul locului 30 pe națiuni, unul decent, comparabil cu ultimele ediții ale Jocurilor Olimpice.

Avem și două echipe calificate în Franța, cea de polo pe apă masculin și gimnastică feminin. Discipline care au mai obținut calificări la Olimpiadă, cea de gimnastică având în palmares medalii importante. Pe lângă înotătorul David Popovici, mai așteptăm medalii de la halterofilele Loredana Toma și Mihaela Cambei, de la pugilista Loredana Perijoc, de la luptătorii Alin Alexuc și Cătălina Axente, de la gimnasta Sabrina Voinea, de la kaiaciști și canotori. Succes, România!

 

 

 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Meci interesant la Târgoviște
Campionat cu 16 echipe la Juniori U11
Atunci când gazdele sunt favorite
Chindia a trecut de Pucioasa cu 2-1
AFC Raciu, primul lider la Juniori U19
Chindia încearcă escaladarea spre play-off
Cristi Bălașa crede în Marian Vătavu
Misiune dificilă pentru Comisia de Omologare
Rezultate bune pentru juniorii dâmbovițeni
Începe Liga a 3-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)

DAN LUCA

În primăvara lui 2024, înainte de alegerile europene din iunie, au fost 3 dezbateri oficiale, clasificate ca Spitzenkandidat.

Orașul Maastricht a fost și de data aceasta locul primei dezbateri Spitzenkandidaten înainte de alegerile pentru Parlamentul European. După 2014 și 2019, ziua de 29 aprilie 2024 a fost aleasă pentru a reuni ofertele... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale