Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.07.2024 00:13

La DSVSA Dâmbovița,


A A

Continuă deficitul de medici veterinari

Continuă deficitul de medici veterinari

Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Dâmbovița se confruntă cu o criză de personal, potrivit unei declarații recente făcute de directorul general, dr. Sandu Tolea. Acesta a vorbit despre importanța majorării numărului de medici veterinari pentru a asigura servicii de calitate în domeniul sanitar-veterinar.

În prezent, numărul de medici veterinari disponibili nu este suficient pentru a acoperi toate activitățile necesare, ceea ce pune presiune pe echipa existentă și poate afecta eficiența și calitatea serviciilor oferite. Dr. Sandu Tolea a punctat că, în pofida acestei situații dificile, se fac eforturi considerabile pentru a consolida echipa DSVSA Dâmbovița.

Recent, au avut loc examene pentru ocuparea unor posturi vacante, iar direcția speră că, în viitorul apropiat, va reuși să formeze o echipă mai numeroasă și mai puternică pentru a-și atinge obiectivele propuse”, a declarat dr. Sandu Tolea.

La nivelul DSVSA Dâmbovița, sunt angajați aproximativ 90 de funcționari publici ai statului, iar numărul de medici și medici veterinari concesionari se situează între 55 și 60. Cu toate acestea, numărul posturilor vacante rămâne o problemă persistentă. Directorul DSVSA a menționat că, deși ultimul concurs organizat a fost pentru un singur post vacant, se intenționează organizarea unor noi concursuri în perioada următoare pentru a completa echipa și a asigura un nivel optim de servicii necesare pentru rezolvarea problemelor de la nivel județean.

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nefertiti de... Cotroceni?!
Sute de cereri de împrumut pentru lemne de foc
Jurământul de credință al absolvenților de Teologie
Alți doi elevi eliminați de la Bacalaureat
Promovabilitate de 68,20% la Evaluarea Națională
Ce mi-e baba Rada, ce mi-e Rada baba...
Dâmbovița, sub urgia furtunilor
Investiții rutiere pentru ridicarea trecerilor de pietoni
Reținut 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat
Fermele de caprine și ovine din județ s-au înjumătățit în 10 ani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Nefertiti de... Cotroceni?!

Nu-i așa, și oamenii mari, adică maturi, spun lucruri trăsnite de-a binelea, cum este și cazul gazetarului, e drept, unul cunoscut, CTP,, care a reușit performanța să se decredibilizeze cu talent, dovedind prin unele rostiri ale opiniei personale că cineva îi învârtește cheița. Inginerul automatician, filmolog, comentator sportiv etc. este mereu pus pe harță, ba împotriva Patriarhului Bisericii... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale