Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.08.2024 00:09

Vești proaste


A A

Chindia are probleme mari

Chindia are probleme mari

* „Echipa are nevoie de sprijin, de încredere. Avem nevoie de un rezultat favorabil pentru a ne debloca”, a spus președintele Marcel Ghergu

 

Chindia Târgoviște traversează un moment foarte dificil. Din punct de vedere sportiv, echipa stă foarte rău, înregistrând trei înfrângeri în primele trei partide oficiale ale stagiunii. Din punct de vedere financiar, clubul condus de Marcel Ghergu are în continuare contul blocat, iar datoriile sufocă echipa târgovișteană. Suporterii sunt nemulțumiți de activitatea clubului, iar în jurul lui tensiunea pare a fi mai mare decât în sezonul trecut. Marcel Ghergu a transmis că nu s-a reușit deblocarea contului clubului. Acesta a vorbit și despre Bogaciuc și Cojocaru, jucători care nu au mai dorit să continue la Târgoviște.

„Nu am reușit să deblocăm contul clubului. Sunt probleme administrative, legale, care ne întârzie puțin. Au fost derulate în trecut proiecte de finanțare care nu s-au realizat conform regulamentului și în această situație va trebui să returnăm o sumă de bani către Consiliul Județean. Este perioadă de concedii, o perioadă nefastă pentru toată lumea, din punct de vedere financiar. Sunt lucruri care ne țin pe loc. Am avut litigii cu cei doi jucători moldoveni, Cojocaru și Bogaciuc. Pe fond am obținut o soluție favorabilă, la apel s-a decis ca ei să devină jucători liberi, iar noi avem obligația să le achităm drepturile financiare până la data de 23 iunie. S-au și achitat drepturile financiare, mai rămâne doar luna iunie de achitat. Ei au insistat și nu își mai doreau să rămână la acest club”, a transmis președintele Chindiei.

„Nu avem posibilitatea să facem plăți”

Acesta este de părere că problemele financiare ale clubului se reflectă și în rezultatele obținute de echipa târgoviștenă.

„Am mai stins trei litigii, erau din perioada în care nu eram la conducerea clubului. Sunt drepturi salariale, pe care trebuia să le plătim. S-au stins aceste litigii, mai sunt două litigii pe care le vom stinge. Nu sunt probleme din acest punct de vedere. Încercăm să gestionăm toate situațiile litigioase, știm ce avem de făcut. Tot ce apare este din cauza lipsei fondurilor. Am avut numeroase discuții cu cei cărora clubul le datorează drepturi salariale, au înțeles situația clubului și așteaptă. Încercăm să rezolvăm pe cale amiabilă aceste aspecte. Nu avem posibilitatea să facem plăți și nu putem să ne desfășurăm activitatea așa cum trebuie. Toate aceste aspecte duc către partea sportivă, către rezultate, iar începutul de campionat a adus rezultate nefavorabile”.

„Vătavu are toată încrederea”

Președintele Chindiei are în continuare încredere în antrenorul Marian Vătavu și a transmis că este nevoie și de ajutorul suporterilor pentru ca echipa târgovișteană să depășească momentul dificil pe care îl traversează.

„Echipa are nevoie de sprijin, de încredere. Avem nevoie de un rezultat favorabil, pentru a ne debloca. Am avut câteva discuții cu băieții, îi văd totuși apăsați, dar încrezători pentru a depăși momentul greu în care ne aflăm. Nu cred că trebuie să existe o disperare, este supărare, dar în același timp, noi avem încredere în jucătorii și antrenorii de la echipă. Ne dorim, încercăm să schimbăm ceva. Avem nevoie de suporteri pentru a obține un rezultat pozitiv. Este un moment foarte greu pentru club. Nu ne gândim să-l înlocuim pe Marian Vătavu. Este adevărat că am vorbit duminică, la Craiova, cu fostul nostru antrenor, Emil Săndoi, dar a fost doar o discuție amicală, pentru simplul fapt că am colaborat în trecut. Marian Vătavu are toată încrederea noastră acum”.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Meci interesant la Târgoviște
Campionat cu 16 echipe la Juniori U11
Atunci când gazdele sunt favorite
Chindia a trecut de Pucioasa cu 2-1
AFC Raciu, primul lider la Juniori U19
Chindia încearcă escaladarea spre play-off
Cristi Bălașa crede în Marian Vătavu
Misiune dificilă pentru Comisia de Omologare
Rezultate bune pentru juniorii dâmbovițeni
Începe Liga a 3-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)

DAN LUCA

În primăvara lui 2024, înainte de alegerile europene din iunie, au fost 3 dezbateri oficiale, clasificate ca Spitzenkandidat.

Orașul Maastricht a fost și de data aceasta locul primei dezbateri Spitzenkandidaten înainte de alegerile pentru Parlamentul European. După 2014 și 2019, ziua de 29 aprilie 2024 a fost aleasă pentru a reuni ofertele... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale