25.07.2024 00:12

Victorie la scor de tenis

Victorie la scor de tenis
Galerie foto

* Danu, Florea (2), Pesic, Tache și Grubac au punctat pentru formația târgovișteană

 

În plin proces de pregătire pentru noul sezon, Chindia Târgoviște a disputat miercuri, pe stadionul „Eugen Popescu”, un nou meci amical. Advers a fost FC Pucioasa, echipă dâmbovițeană care evoluează în Liga a 3-a. La acest joc de pregătire au asistat aproximativ 100 de suporteri.

Pentru acest meci, Marian Vătavu a ales următoarea formulă de start: Brînzea - Martac, Cristea, C. Dinu, Ioniță - Petre, Danu, Atanase - Pesic, Zivkovic, Florea, iar rezerve au fost Contra, Mușat, Popa, Crăciun, Băicoianu, Coman, Zamfir, B. Petre, Dogănoiu, Tache, Mihai, Grubac și Ursu. De partea cealaltă, Sică Bârdeș a început cu Ghițescu - Brătucu, Călin, Răuță, Diță - Samoilă, Pătulea, Enache -  Ioniță, Stere, Croitoru, iar rezerve au fost Nițescu, Avram, Cristea, Tudoran, Răducu, Călinescu și Dragnea.

„Set” alb pentru gazde

Chindia s-a impus cu 6-0, după ce la pauză a condus cu 4-0. Danu, Florea (2), Pesic, Tache și Grubac au punctat pentru formația târgovișteană. Următorul joc de pregătire pentru Chindia este sâmbătă, cu AFC Muscelul Câmpulung, echipă care a promovat în liga secundă în această vară. De partea cealaltă, tot sâmbătă, FC Pucioasa joacă pe teren propriu cu Flacăra Moreni.

 

 

 

Cosmin Sava