27.08.2024 00:16

Un incendiu de vegetație a stârnit panică la Cobia

Un incendiu de vegetație a stârnit panică la Cobia
Galerie foto

*O persoană a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, suferind un atac de panică din cauza incendiului care se apropia periculos de mult de gospodăriile oamenilor

 

ALEXANDRU IOAN


 

Ieri, locuitorii comunei Cobia s-au ales cu o spaimă teribilă după ce un incendiu de vegetație a scăpat de sub control și a amenințat gospodăriile oamenilor. Focul, pornit ieri pe dealul satului Crăciunești, s-a apropiat periculos de case. O persoană a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, suferind un atac de panică din cauza incendiului ce părea de nestăvilit.

Detașamentul de Pompieri Găești a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de primă-intervenție și comandă și cu o ambulanță SMURD. Din partea pompierilor voluntari ai primăriei Cobia, au participat 4 persoane, oferind sprijin logistic cu un ATV. La fața locului incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 1 hectar de vegetație uscată. Totuși, după un efort susținut, pompierii au reușit să lichideze incendiul!