12.04.2024 00:14

Retro Parada Primăverii la Târgoviște

Retro Parada Primăverii la Târgoviște
Galerie foto

*Locul de întâlnire va fi parcarea Dâmbovița Mall, unde vor fi expuse peste 100 de autoturisme de epocă

 

Duminică, 14 aprilie, pasionații de mașini de epocă și admiratorii istoriei automobilului sunt invitați să se bucure de un spectacol retro, la Târgoviște, odată cu organizarea expoziției și paradei de vehicule istorice „Retro Parada Primăverii” de către Retro Mobil Club Romania – filiala Dâmbovița.

Evenimentul va debuta la ora 10:30 și se va desfășura până la ora 14:00, iar locul de întâlnire va fi parcarea Dâmbovița Mall, unde vor fi expuse peste 100 de autoturisme de epocă. Aceste mașini vor evoca farmecul și eleganța anilor trecuți, oferind vizitatorilor o incursiune în istoria automobilului.

Parada mașinilor istorice va începe de la Complexul Turistic de Natație, iar traseul lor va fi un spectacol de neuitat pe străzile orașului. Accesul la eveniment este gratuit, iar organizatorii îi încurajează pe toți cei interesați să participe și să se bucure de frumusețea și nostalgia mașinilor clasice.

Retro Parada Primăverii este parte a unei serii de evenimente similare desfășurate în aproximativ 30 de orașe din întreaga țară, oferind oportunitatea pasionaților de mașini de epocă să-și împărtășească dragostea pentru automobilism și să se conecteze cu alți entuziaști din comunitatea retro-auto.

 

 

Ștefan Khalil