28.08.2024 00:18

Bebeluș născut în ambulanță

Bebeluș născut în ambulanță
Galerie foto

*Noua mămică și bebelușul sunt bine, sănătoși, fericiți și au fost transportați cu bine la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

 

 

ALEXANDRU IOAN


 

O proaspătă mămică, din localitatea Românești - comuna Potlogi, a fost ajutată de asistenta Mihaela Ciobanu, de la stația Titu a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Dâmbovița, să își aducă bebelușul pe lume chiar pe targa din autospecială. Asistenta Mihaela Ciobanu este una dintre cele mai valoroase angajate ale Serviciului de Ambulanță Dâmbovița, reușind deseori să facă aproape imposibilul pentru pacienții pe care i-a salvat. Noua mămică și bebelușul sunt bine, sănătoși, fericiți și au fost transportați cu bine la spital. Felicitări, Mihaela! Felicitări, dragă mămică!

„Serviciul de Ambulanță Dâmbovița prezent la datorie 24/24! În data de 26.08.2024 – o URGENȚĂ SPECIALĂ pentru un echipaj de ambulanță aparținând SAJ Dâmbovița. Prin apel la 112 s-a solicitat să intervină o ambulanță în localitatea Românești pentru o gravidă la termen. S-a alocat un echipaj tip B2 de la substația Titu. Chiar dacă nu a mai avut răbdare până la spital, nou-născutul a venit pe lume pe targa din autospecială. Atât nou-născutul cât și mama lui au fost predați personalului de la Spitalul Județean Târgoviște. Ne mândrim să avem colegi profesioniști care își fac datoria și sunt pregătiți pentru orice eveniment. Transmitem multă sănătate atât nou-născutului, cât și mamei lui! Felicitări colegilor noștri, asistenta medicală Ciobanu Mihaela și ambulanțier Toma Dragoș pentru gestionarea situației!”, au precizat oficialii Serviciului de Ambulanță Dâmbovița.