28.08.2024 00:13

Accident pe DN 7, la Serdanu

*Un șofer, de 23 de ani, nu a acordat prioritate de trecere unei mașini conduse de o femeie, de 50 de ani, care circula pe drumul cu prioritate, dinspre Titu spre Lungulețu

 

 

ALEXANDRU IOAN


Ieri, un accident rutier grav a avut loc în intersecția spre Lungulețu, având ca rezultat rănirea a doi șoferi și a unei pasagere. Din primele date, se pare că de vină pentru producerea accidentului ar fi un șofer, de 23 de ani, care nu ar fi acordat prioritate de trecere unei mașini conduse de o femeie, de 50 de ani, care circula pe drumul cu prioritate, dinspre Titu spre Lungulețu.

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la intersecția DN 7 Serdanu, a avut loc un eveniment rutier. În urma deplasării la fața locului, din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 23 de ani, din Teleorman, în timp ce ar fi condus un autoturism, din direcția Serdanu către DN 7, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus din direcția Titu către Lungulețu, de către o femeie de 50 de ani, din Lungulețu. În urma impactului, cei doi conducători auto și o pasageră de 27 de ani au fost răniți. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a precizat IPJ Dâmbovița.