23.02.2024 00:09

Winter Summit, un eveniment de gală

Winter Summit, un eveniment de gală
Galerie foto

Winter Summit, primul seminar de iarnă din istoria fotbalului dâmbovițean, a reunit aproximat 400 de persoane implicate în fenomen, nominalizând aici jucători, antrenori, delegați, președinti, arbitri și observatori locali. Lectori au fost nume importante din arbitrajul românesc, precum Sebastian Colțescu, arbitrul cu cele mai multe jocuri oficiate în Liga 1, și Iuliana Demetrescu, ecuson FIFA.

Li s-a alăturat Adrian Comănescu, membru al CCA, președintele AJF Vâlcea. Aceștia au livrat informații valoroase, de o manieră profesionistă, care au fost asimilate, în mod sigur, de participanți. Un eveniment de top, care a reunit familia fotbalului dâmbovițean într-un cadru elitist, în superba sală de la Cinema Independența Târgoviște, excelent receptat la toate nivelurile.

Încă o dovadă că Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița ține pasul cu modul alert în care evoluează fotbalul la nivel național și mondial. În plus, fiecare membru afiliat a primit kit-uri complete pentru asigurarea asistenței medicale la meciuri, în valoare de peste 50.000 lei, prin finanțate comună FRF & AJF Dâmbovița.

Absolvenții ultimei promoții de arbitri au avut parte de un moment cu totul special, carnetele și ecusoanele fiind înmânate de Sebastian Colțescu și de președintele asociației, Ciprian Prisăcaru. Feedback-ul a fost unul excelent, ținând cont de dimensiunea evenimentul și de nivelul ridicat de competență al lectorilor.

 

 

Costin Mihai