26.08.2024 00:10

Victorie obținută în prelungiri

Victorie obținută în prelungiri
Galerie foto

* Formația târgovișteană a ajuns la 6 puncte, s-a îndepărtat de zona periculoasă a clasamentului, iar etapa următoare joacă pe teren propriu cu CS Afumați

 

COSMIN SAVA


 

În etapa cu numărul 4 din această ediție a Ligii a 2-a, Chindia Târgoviște a jucat în deplasare, pe stadionul „Avântul” din Reghin, cu Unirea Ungheni. Partida s-a disputat la Reghin, pentru că Unirea nu are stadionul omologat pentru liga secundă. Meciul era unul important pentru Chindia, formație care venea după victoria cu CSC Șelimbăr (2-1) și avea o șansă importantă de a obține un nou rezultat pozitiv, ținând cont că adversarul se află la primul sezon din istorie în liga secundă.

Danu a punctat decisiv

Pentru meciul de la Reghin, Marian Vătavu a ales următoarea formulă de start: M. Contra – Martac, Al. Sabău, C. Dinu, Ad. Ioniță – M. Șerban, R. Tache, Al. Petre, Atanase – D. Florea, Grubac, iar rezerve au fost: Brînzea – Danu, Romeo, R. Mihai, I. Zamfir, I. Cristea, Pesic, Zivkovic, R. Simion. Meciul nu a fost unul spectaculos, dar în momentele de final, atunci când toată lumea se aștepta ca partida să se încheie la egalitate, Chindia a dat lovitura. Daniel Danu a profitat de greșeala portarului Geantă și a punctat decisiv, în minutul 90+5. Formația târgovișteană a ajuns la 6 puncte, s-a îndepărtat de zona periculoasă a clasamentului, iar etapa următoare joacă pe teren propriu cu CS Afumați, una dintre surprizele plăcute ale începutului de sezon.