12.07.2024 00:18

Teren modern de sport, construit prin PJDL

Teren modern de sport, construit prin PJDL
Galerie foto

*Proiectul, în valoare totală de 560.000 lei, a fost realizat printr-un parteneriat între Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Bărbulețu, cu o contribuție de 249.000 lei din partea autorităților județene

 

În comuna Bărbulețu din județul Dâmbovița a fost inaugurat oficial un teren de sport modern, construit prin intermediul Programului Județean de Dezvoltare Locală (PJDL). Acest proiect vizează îmbunătățirea facilităților sportive pentru locuitori, în special pentru tineri.

La evenimentul inaugural au fost prezenți președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Corneliu Ștefan, vicepreședintele CJD, Luciana Cristea, prefectul județului, Claudia Gilia, subprefectul județului, Marian Tănase, și deputații Carmen Holban și Radu Popa. De asemenea, primarul comunei Bărbulețu, Marian Alexe, a fost însoțit de alți primari din județ, precum și de alți oficiali locali și județeni.

Proiectul, în valoare totală de 560.000 lei, a fost realizat printr-un parteneriat între Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Bărbulețu, cu o contribuție de 249.000 lei din partea autorităților județene.

Nu este singura investiție susținută de Consiliul Județean Dâmbovița. În parteneriat cu primăria Bărbulețu mai avem proiectul de modernizare a mai multor străzi, șanțuri și podețe în comună. Consiliul Județean Dâmbovița asigură aproximativ 1.000.000 de lei, diferența până la 2.640.000 de lei fiind suportată de administrația locală. Consiliul Județean Dâmbovița, partenerul tuturor comunităților locale!”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Nu ne vom opri aici pentru că Programul Județean de Dezvoltare Locală este pentru comunitățile mici o mină de aur. Să ne ajute Dumnezeu ca așa cum a fost până acum așa să fie și de aici înainte”, a transmis primarul comunei Bărbulețu, Marian Alexe.

 

 

Ștefan Khalil