02.07.2024 00:12

Satul Suduleni are propria monografie

Satul Suduleni are propria monografie
Galerie foto

Satul Suduleni din comuna Voinești are propria monografie, lucrare care reflectă cu multă acuratețe istoria acestei comunități de oameni harnici și gospodari! Cartea a fost scrisă cu multă migală, dar și cu dragoste de aceste plaiuri frumoase de către  profesorul Alexandru Coman care a publicat în acest an „File de monografie din istoria satului Suduleni”.  De această lucrare, apărută relativ recent, este foarte mândru primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț care are numai cuvinte de laudă la adresa autorului. 

„Felicitări! Comunitatea locală se mândrește cu asemenea personalități! În anul 2014, domnul profesor Iulian Oncescu scria monografia satului Oncești, iar în acest an, domnul profesor Alexandru Coman publica „File de monografie din istoria satului Suduleni”. Ne mândrim cu aceste personalități ale comunei noastre și vă promitem că veșnic vom fi recunoscători pentru faptul că istoria unei comunități locale nu trebuie uitată niciodată. Cu respect deosebit”, a transmis primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

Acesta a fost reales recent în funcție cu un scor zdrobitor, de 92%, fapt care arată că oamenii din Voinești sunt foarte mulțumiți de activitatea primarului lor care este în slujba comunității locale de 16 ani.

 

 

Violeta Stanciu