27.08.2024 00:10

Noi vizite pe stadioanele județului

Noi vizite pe stadioanele județului
Galerie foto

* Unele au primit omologare definitivă pentru noul sezon, altele provizorie, oferind condiții decente pentru acest nivel

 

C.M.


 

Comisia de Omologare și Certificare în vederea participării în campionatele județene a vizitat noi stadioane pe care se joacă începând meciuri de Liga a 5-a și Liga a 6-a. Unele au primit omologare definitivă pentru noul sezon, altele provizorie, oferind condiții decente pentru acest nivel.

Răzvad (Liga a 6-a) - O bază sportivă pe care s-au jucat sezoanele trecute meciuri de Liga 4, e clar că poate găzdui partidele echipelor de Liga 6, Voința Valea Voievozilor și Viitorul Răzvad. Păcat că doar de Liga 6!

Săcueni (Liga a 6-a) - Ne bucură tare că stadionul de la Săcueni a reintrat în circuitul fotbalistic județean. Un stadion interesant, care s-a menținut bine în perioada de pauză sportivă.

Adânca (Liga a 5-a) - Eforturile localnicilor merită evidențiate, în special la nivelul suprafeței de joc. La Adânca sunt oameni inimoși și pasionați, pentru care fotbalul reprezintă mai mult decât un hobby.

Gura Ocniței (Liga a 6-a) - Vestiare de top, la o altă bază sportivă cu potențial. Dar și cu ceva lipsuri, pe care amfitrionii vor trebuie să le acopere pe viitor.

Ocnița (Liga a 5-a) - După sezonul petrecut la Liga a 4-a, s-a revenit la terenul din localitate. Și aici mai sunt aspecte de reglat, însă există disponibilitate. O echipă iubită în comunitate.

Colibași (Liga a 5-a) - Un stadion pe care își dispută jocurile ambele echipe ale comunei, Unirea Colibași (Liga a 5-a) și Gloria Iedera (Liga a 6-a), ar merita mai multă atenție din partea autorităților locale. Sunt lucruri de îndreptat.

Valea Lungă (Liga a 5-a) - O bază sportivă decentă, unde se vede o altă implicare. Și aici evoluează două echipe, Comunal Valea Lungă (Liga a 5-a) și Unirea Ogrea (Liga a 6-a).