23.02.2024 00:08

Medalii la atletism pentru CSȘ Târgoviște

Medalii la atletism pentru CSȘ Târgoviște
Galerie foto

* Elena Constantin a ocupat locul 1, Iuliana Constantin, locul 2, iar Andreea Soare, locul 3, sportive pregătite de Cornel Pătrășcan și Mihai Prodan

 

Trei atleți de la Clubul Sportiv Școlar Târgoviște au urcat pe podium la Campionatul Municipal de Aruncări Lungi, în proba de suliță, competiție rezervată seniorilor și tineretului U23 și U20. Elena Constantin a ocupat locul 1, Iuliana Constantin, locul 2, iar Andreea Soare, locul 3. Sportivele sunt pregătite de Cornel Pătrășcan și Mihai Prodan. Podiumul nu l-au prins, în schimb, judocanii lui Romel Mușa și Dragoș Gogu, la Campionatul Național de Cadeți U18 de la Satu Mare. Bianca Banu a obținut locul 7 la categoria 48, Patricia Bucur a fost eliminată în pimul tur la categoria 63 kg, în timp ce Vlad Dolea și Dragoș Istrătescu au fost eliminați în turul 2 în recalificările categoriei 66 kg.

Victorii la handbal și volei

Echipa de baschet feminin U15 a clubului a susținut două meciuri în turneul de la Târgoviște, ambele pierdute: 42-93 cu Sportul Studențesc București și 42-65 cu KSE Tg. Secuiesc. La handbal junioare 3 (antrenor Adrian Apostol), s-a obținut o remiză (20-20 cu LPS Pitești) și o victorie (31-18 cu H2O Pitești). Un succes important au repurtat la volei cadetele U17 ale lui Ion Atanasiu, 3-0 cu CS Medgidia.

 

 

C.M.